Hela gänget samlat igen

Vilket gäng vi är! Att umgås med dessa mänskor är som att dricka en rejäl klunk av livselixir! Alla jobbar stenhårt, men det är högt i tak och alltid nära till skratt. Efter sista kvällsrepet innan nypremiären i morgon så sitter just nu, jag och vår magiska ljud och ljus tekniker Philip, kvar och designar ljuset så att det skall bli ännu bättre nu i vår.

 Tjejerna har mycket vidd i kjolarna att svänga med. tack för det Lars- Åke Wilhelmsson

Tjejerna har mycket vidd i kjolarna att svänga med. tack för det Lars- Åke Wilhelmsson

Vi har många nyheter i vår! Inte bara att vi har en ny dansare i Malin Johansson, utan också nya nummer som "it must have been love" som dessutom vår sångerska Evelina Olsén sjunger live. Det låter som om man skulle svepa en syrsa genom honung ...Så mjukt och melodiskt. :-)

Vi bli nog kvar här ett par timmar till, men så är klockan bara 01:57, så det gör inget. :-)

 Philip leker gud....varde ljus!

Philip leker gud....varde ljus!

Biljetter till showen hittar du här

Med kärlek

Tobias