I morgon öppnar vi dörrarna igen!

 Malin Johansson välkomnas till "En dans på rosor"

Malin Johansson välkomnas till "En dans på rosor"

I dag samlas hela gänget för att repa intensivt i två dagar inför nypremiären av "En dans på rosor" imorgon kväll. Det skall bli fantastiskt att se alla igen! Under uppehållet har vi jobbat med showen och gjort en massa uppdateringar och förbättringar, så det känns extra spännande att gå igång igen. Vi har lagt till nya nummer, Evelina sjunger fler av dem live och vår kära vän Malin Johansson från Göteborg har tillkommit i kompaniet. Välkommen in i gänget på riktigt finaste du !

jag ser fram emot underbara dagar med svett, skratt, men utan tårar!

Ni kommer väl och tittar på showen i vår? Vi spelar fram till påsk. Fredagar och lördagar. Nytt för våren är att vi lagt in en massa matinéer så att det skall bli lättare för dansarnas yngre fans att komma och se showen. Biljetter hittar ni här

Vi ses!

 

Med kärlek 

 

Tobias