Allt blev Kaos

Är det någon som vet? var det fredagen den 13:e igår? 

jag tror allt som kan gå fel runt en föreställning , gick fel igår!  

kvällen började med ett panikartat strömavbrott, när någon körde in en diskvagn bland all elektronik.. Detta strömavbrott satt igång en rad av snöbollseffekter . ljuset i showen fungerar helt plötsligt inte som det skulle, filmer som skulle spelas upp spelades inte och maten till gästerna serverades kall , då ugnar dessvärre går på el.:( 

Trots detta så levererade vi en show som fick varenda gäst att så upp och klappa och stampa takten när vi dansar vårt sista steg. om detta är vår lägsta nivå, finns det inga gränser på hur bra detta kan bli . jag vill tacka publiken igår som stöttade oss hela vägen och som levde sig med i föreställnigen till 100 procent ..  

kärlekeen var enorm igår i lokalen.  

idag är en ny dag och jag längtar efter att få visa hur bra vi tillsammans KAN vara❤️ 

med kärlek

Tobias  

image.jpg

det var nog teaterspöken som stod för gårdagens kaos 

image.jpg

tack för kaffet...