Min dröm GICK i uppfyllelse

Jag kan knappt med ord beskriva känslan jag hade när jag vaknade upp med denna morgon?Jag vet nu hur det måste kännas att ha vunnit OS guld, och alla man älskar sitter på läktaren och kastar kärlek på vinnaren :-) 

 Det är lyckotårar....

Det är lyckotårar....

Jag började drömma om igår när jag var 15 år. och att få stå på scenen på Metropol Palais med 10 andra som nu delar samma dröm, var en ofattbar känsla. Det är med ödmjukhet som jag bugar, bockar och tackar för alla positiva kommentarer, känslor och ord som jag fått uppleva de senaste timmarna. Det hela är överväldigande..  

Till mina magiska dansare och mina enastående sångerska: You rock my world! Utan er vore showen ingenting. Ni ger och ger och ger och kemin och energin på scen bidrar definitivt till växthuseffekten. Det blixtrade om varenda en igår och lämnade inte en enda människa i rummet oberörd. Ni är alla ren och skär magi!

 Making your mind up

Making your mind up

Ett stort tack till min fina projektledare Carina Sundqvist, för att du trodde på idéen för två år sedan och fick gåshud på samma ställen som jag, när jag började berätta om min dröm. Som vi har kämpat vi två! Vi har verkligen upplevt hur David måste ha känt det i kampen mot Goliat? Vi har släckt bränder och löst utmaningar, men känslan igår när vi var i mål, gjorde att allt slit,  varenda sömnlös natt, varenda missad måltid, var mödan värd.  Tack Carina..

 Let´s disco!

Let´s disco!

Tack till Kalle Dyall, Roine Söderlund och Thomas Benstem för er inspiration och att ni gjort showen så mycket mer dynamisk!! Jag fattar knappt att ni vill vara en del av min dröm och ännu mer oförståligt är det hur stolta ni verkar vara. jag älskar er och det har varit en ynnest att jobba med er. också ett stort tack till Johan Gabous och David Lindberg som filmat allt rörligt material till "En dans på rosor". jag är mållös över ert arbete och är så tacksam för ert slit, men fränt för er vänskap. Ni är outtömlig kärlek!

Till sist tack till alla som satt i publiken, som överöste oss med kärlek under och efter föreställningen! Ni anar inte vad ni fick oss att känna på scenen. Vi älskar det vi gör och att ni var med och delade våra känslor betyder allt. Era skratt , era tårar och era applåder gick rakt in i våra hjärtan och fyllde oss med med ett obeskrivligt lyckorus. Ett stort tack!

Idag är jag ledig, men kan inte låta bli att längtar tills imorgon när vi har premiär på riktigt. 

med kärlek

Tobias

Ps. En massa kärlek till min underbara familj och Tomasz för ert gränslösa stöd. Ni betyder allt för mig <3

 Det vackraste mötet

Det vackraste mötet

 Nu skall jag "leva livet"

Nu skall jag "leva livet"

 Vem vet inte du, vem vet inte jag....

Vem vet inte du, vem vet inte jag....