En känslomässing berg och dal bana


Tänk att en tanke kan gå så långt att den en dag blivit verklighet. Tänk alla gånger jag suttit på ett plan eller ett tåg och koreograferat i mitt huvud och att det nu finns att se på en scen i Stockholm. Tänk så många hinder vi behövt, och fortsatt måste ta oss över varje dag i detta magiska projekt, som gjort, och gör oss starkare varje gång vi klarat av utmaningen.

Jag är så stolt över att vi i lördags hade en publik som var helt euforisk över vad de just sett och att hela ensambeln älskar att ge dom denna känsla kväll efter kväll.

Vi dansar i 2 timmar i sträck känns det som och har vi två minuters paus så byter vi i raketfart om till en ny kostym som Lars-Åke sytt.  Men som vi älskar att stå på den där scenen och för första gången få visa vad vi på riktigt kan. Vi får med våra medel förmedla en känsla till publiken.

Inte ett ord uttalas under hela föreställningen men ändå verkar det som att åskådaren är med på denna känslomässiga berg och dalbana hela vägen in i mål.

Det är inte bara vår publik som tagit med på ett turbulent känslosvall denna hösten. Jag har hittat så många nya delar av mig själv under projektets gång, då jag verkligen fått mina gränser beprövade och varit tvungen att ta en annan ställning som chef, än vad jag är van vid. vardagen har pendlat mellan eufori och panik. Det är otroligt så många beslut som skall tas varje dag ?! Frågor som skall besvaras och tålamod som skall hållas. Men jag älskar likväl varenda sekund av mitt liv. Jag växer varje timma och  lever en dag i taget. 


Med kärlek


Tobias