Aldrig har jag varit så stolt


En dans på rosor och pride älskade verkligen varandra! Ett stort tack till allt folk som stöttat, hejat och uppmuntrat, när vi passerat förbi och showat inne i parken eller på stockholms gator.

 Babsan i all sin prakt med sina undersåtar.

Babsan i all sin prakt med sina undersåtar.


I lördags var det dags för mig att för första gången någonsin gå med i paraden. Jag vet inte varför det har dröjt så länge, men jag tror inte jag hittat en lämplig plats tidigare. Det ångrar jag lite nu, då detta är något av det absolut roligaste jag gjort.

 Hela pride gänget... Bästa flaket någonsin?

Hela pride gänget... Bästa flaket någonsin?


Det var så många i min yttersta närhet som hjälpte till att göra denna dagen så magisk. Mamma och Pappa hade kommit upp redan på fredagen för att hjälpa till att klä in vår ”En dans på rosor”- vagn med Cypress och binda på 1020 stora riktiga rosor i alla möjliga färger. Min bästa vänner Jon, Hasse och bästa pojkvännen Tomasz hjälpte till att bygga om trailern till en dansbana och klä in ”babsans tron-rum ” med rosa tyg. Vår magiska projektledare Carina Sundqvist servade oss alla under byggdagen och ett extra stort tack till Carinas underbare bror Ronny, utan vars hjälp vi inte hade haft något ekipage alls. Det jobbades febrilt under hela fredagen och när klockan slog midnatt var underverket färdigt.

 

På lördags morgonen började vi igen tidigt för att hinna det sista innan vi tillsammans med mina underbara dansare i ”move your feet”, några av mina absolut snyggaste och finaste vänner och Babsan, skulle rulla längs Stockholms gator och bjuda på show.

 

Blderna talar för sig själv hur helt sagolikt hela dagen blev. Ett supertack till er allesamman för att detta blev en av de bästa dagarna i alla våras liv.

 

Tack till

Anders Jacob

Björn Törnblom

Tobias Bader

Maria Bild

Malin Johansson

Jeanette Carlsson

 

Gabriel Forss

Mathias Lundström

David Johansson

Tomasz Joziewicz

Alexander Jacobsson

Kim Andersen

Kristoffer Hultling

Martin Granetoft

Andreas Durfelt

Johan Esbjörnsson

Johan David Seil

Hans Castergren

Erik Nordlund

Fredrik Forss

Andre Bakos

 

Lars Åke ”Babsan” Wilhemsson

Carina Sundqvist

Pia Jurvanen

Ronny, mamma och pappa!

 

jag har aldrig varit stoltare!

 

Med kärlek

 

Tobias