Vi släpper en dunderhit!

Jag tyckte helt plötsligt att det behövde hända lite mer i mitt liv, att jag inte hade nog att göra, så för en tid sedan startade jag och min fantastiska projekledare Carina Sundqvist ett musikförlag tillsammans. Vi tänkte när vi ändå är i gång... :-)

Grunden till att tanken föddes var ju naturligtvis att vi till "En dans på rosor" letat efter ett titlelspår och våran superbegåvade dansdarling, Sigrid Bernson, hade knåpat ihop en dunderhit på sin kammare. Vi behövde ett förlag som kunde ge ut låten och varför inte då göra det själva. Så med den historiken har vi nu ett musikförlag som heter "Dancing shoes publishing", vars första låt är Sigrid Bernsons "Feel Alive". Den finns nu att köpa på Itunes och spela på spotify. 

klicka här för att lyssna eller köpa låten

Dela gärna inlägget så att vi hjälps åt att sprida låten...

Stort grattis finaste Sigrid till låtsläppet!