Blev det Succé?

Vilken kväll det blev! Vi skulle idag sjösätta vår show " En dans på rosor" för första gången , då två av numren skulle framföras på Pride . Vi har svettas och kämpat i replokalen i två dagar för att verkligen visa vad man kan förväntas se på metropol Palais när vi har premiär den 3 sep. Jag var meganervös inför kvällens gigg men visste ju att jag hade Sveriges bästa och mest fantastiska dansare vid min sida. 

 Så kan det gå en tangobar

Så kan det gå en tangobar

Sådan Succe det blev! Vi började med vår version av "libertango" som handlar om hur det känns när en homosexuell man för första gången, vågar sätta sin fot på en bögklubb. Man är väldigt nervös och man hinner knappt komma över tröskeln innan man är ett Byte som gamarna slår klorna i. 

Publken gav oss sitt fulla stöd och det var magiskt att höra alla ovationer på scenen.  

image.jpg

Babsans kreationer kom till sin fulla rätt och lyfte nummret ännu högre. 

vi vad i sådant lyckorus efter första numret och det andra numret gav precis samma underbara eftersmak! 

 Final countdown

Final countdown

Vi avslutade det stora 80 - tals medleyt i andra akten med att dra av "The final countdown" med så mycket uttryck att tom överraskade oss själva när vi såg videon efte åt. 

 Mina Move your feet dansare med en annan stjärna , Conchita wurst. Tack för din ödmjukhet Conchita! 

Mina Move your feet dansare med en annan stjärna , Conchita wurst. Tack för din ödmjukhet Conchita! 

Ett stort tack till mina enastående dansare !! Ni kan nog inte förstå hur lycklig jag är att få jobba med er varje dag. Det här projektet, min dröm , har redan överstigit alla förväntningar och ni har alla ett litet rum i mitt hjärta som blir större och större för varje dag .

image.jpg

Tack Lars Åke "babsan" Wilhemsson  för all hjälp !!! Din positiva energi och hjälpsamhet är värd allt för mig (oss) Du är ren magi! 

Tack till Pride för att vi fick lov att visa upp vad vi är kapabla av! 

image.jpg

sist men inte minst vill jag tacka min "partner in crime", Min projektledare Carina Sundqvist som nu lägger ner hela sin själ i att vi skall ha det så bra som vi nu har det.. Utan dig hade min och dansarnas dröm aldrig blivit verklighet❤️

Med kärlek Tobias