Jag tappade telefonen i marken... Totalchock!

När människor ser på Lets dance på tv så är det naturligtvis dansen som lockar, men lika många ser  på programmet på grund av kläderna. Så när vi nu sätter upp "En dans på rosor" så går det ju inte att komma i vad som helst? Samtidigt så är ju detta ett litet privat projekt och vår muskelstyrka när det kommer till ekonomi är inte speciellt stor, så ekvationen gick inte helt ihop...

Min högsta dröm var att Lars Åke "babsan" Wilhemsson skulle designa ett av numren i showen, så trots att jag visste att det var minimal chans att det skulle bli så, så bokade jag in ett möte med Larsa i Göteborg. Jag åkte ner på vinst och förlust för att berätta om mitt lilla projekt , i hopp om att han skulle tycka det lät spännande. 

 Lars- Åke Wilhemsson i Egen hög person

Lars- Åke Wilhemsson i Egen hög person

Larsa var mitt uppe i att spela "After Dark" som han naturligtvis gjorde med bravur, han är ju en av Sveriges i särklass roligaste män ( kvinnor ). Vi hade ett snabbt möte i hans loge innan han skulle börja göra sig iordning för showen och jag försökte att tala så entusiastisk som möjligt om showen och Larsa nickade och såg lagom exalterad ut. Vi skiljdes åt i Göteborg och med löftet att han skulle tänka på det.. jag hade nu ännu mindre förhoppningar om att min dröm skulle gå i uppfyllelse, och att ha med Larsa med på resan. 

Några Veckor senare så ringer Larsa upp till mig och berättar att han nu är klar med After dark, och att han nu inte kan vänta med att gå igång med vårt gemensamma projekt " en dans på rosor"!!! Jag tappade nästan telefonen i marken och fick fram ett svagt -jippi! som svar då jag var i total chock! Var det sant skulle jag få med Lars-Åke som designer på ett av numren i showen ? Vilken dröm!

Vi träffades några dagar efter och hade ett litet möte. Då säger Larsa att han vill designa HELA showen. Jag dör nästan av eufori och tror inte mina öron. Jag vet att Larsa älskar pardans, då han själv varit aktiv tävlingsdansare, men var han seriös? 

 Lars Åke i systugan med vår magiska sömmerska Gunilla

Lars Åke i systugan med vår magiska sömmerska Gunilla

Men det var absolut allvar och det börjades skapa hemma på kammaren och jag kan säga att om jag var imponerad av Larsa innan så är det ingenting mot vad jag är nu! Denna mest fantastiska man, som jag nu i några månader aldrig upphör att fashineras av. han är så ödmjuk, rolig och kreativ att jag känner mig oövervinnelig vid hans sida. 

 

Tusen tusen tack Larsa för ditt eviga engagemang, ditt stöd, din humor och dina uppmuntrande ord och för att du aldrig ger upp trots att mina idéer ibland känns allt allt för konstiga. Du har gett "En dans på rosor" (och mig) vingar och jag kan inte vara stoltare än vad jag är när du går bredvid <3

Ännu en gång ett stort stort tack! 

Vi älskar dig! <3

Ps. Vi älskar dig också Gunilla <3 

 

med kärlek

 

Tobias