Jag får jobba med mina tre idoler....

Sex veckor kvar! Sedan skall allt vara klart och vi skall stå på scenen, strålkastarna går på och allt skall sitta. Det känns som att sex veckor är en fis i rymden efter resan vi varit ute på, men jag är övertygad om att vi lyckas knyta ihop säcken och ge den publiken som kommer en upplevelse utöver det vanliga. En stor grund till att jag vet att vi kommer att leverera en show i världsklass, är de människor som vi valt att jobba med . När jag började konkretisera min dröm ville jag gärna ha med några av mina stora idoler på min show. Några av de människor jag ser mest upp till i branschen. De var Kalle Dyall, Thomas Benstem och Roine Söderlund.

 Jag tror jag kan säga att några av våra bästa dagar i livet som danskomapni var dagarna med kalle vid rodret

Jag tror jag kan säga att några av våra bästa dagar i livet som danskomapni var dagarna med kalle vid rodret

Jag var livrädd att ens fråga dom om de skulle kunna tänka sig att vara med och koreografera ett nummer tillsammans med mig till showen. Till min stora förtjusning så tackade alla tre ja till förfrågan och redan där var min lycka total. Jag kunde knappt tro det! dom ville alla tre vara en del av min stora dröm. Jag tänkte jag skulle skriva en blogg om var och en och berätta hur vårt samarbete har varit. Idag börjar jag med Kalle som i mina ögon är något av det finaste man kan träffa. Så begåvad och ödmjuk. Han har ett lugn över sig vilket gör att tom jag varvar ner och myser i hans närvaro. 

När jag frågade honom om han ville vara med så sa han att hani så fall ville veta exakt vad showen handlade om och hur jag tänkt, vilket resulterade i timmar av magiska samtal om våra liv och leverne. jag kommer alltid att ta med mig dessa samtal från detta projekt. När vi båda två satt på ett cafe på södermalm och ömsom skrattade ömsom grät över varandras historier. För detta är jag evigt tacksam Kalle!

Alla vet ju att Kalle är en fantastisk sång och dansman, men få vet att han är en av de bästa idrottsmännen i världen. 

Att tävla i CrossFit trodde jag var att lyfta vikter i cirkelträning. Men det är så mycket mer. Det är att bli stark på riktigt. Att inte bara kunna lyfta så mycket som möjligt ena dagen och springa långt andra dagen. Det är att springa fort eller långt och lyfta tungt när du precis har sprungit. Det är att simma extrema längder och göra chics direkt efter. Det är att testa kroppen till det maximala för att se hur mycket du presterar. Det är alla jobbiga sporter vi kommer ihåg efter varandra ihop och ovanpå varandra i flera dagar på raken under en tävling. 

Jag vart chockad när jag fick reda på att Karl Dyall 2012 efter VM, var den mest vältränade mannen över 45 år i Europa och den sjunde mest vältränade i världen. 

 Min hjälte

Min hjälte

 

I år är han kvalificerad till The CrossFit Games (VM i CrossFit)igen. Nästa onsdag, den 23 juli och ett par dagar framåt, så skall Kalle tävla inför 13 000 åskådare i Carson, Los Angeles. I en kategori som man  kallar Master klassen plus 45 år.  Mästarna - För det är vad han är mästare på dans och CrossFit. 

Stort Lycka till Kalle!

Ännu en gång vill jag tacka dig Kalle för att du vill vara med på min resa mot drömmen. Du gör att oavsett vad som händer så har drömmen redan realiserats.  

 

Med kärek

Tobias

 

PS. Vill ni träna med och av Karl Dyall så heter hans klubb CrossFit Solid(http://www.crossfitsolid.se) och ligger på hötorget. Han deltar även på ProFitness Camps - Marbella.(http://profitnesscamps.se) och ni kan följa hans äventyr i VM på www.espn.comgames.crossfit.com / http://www.instagram.com/cfdyall