Brorsan vann!!!!!

Min lillebror blev igår utsedd till årets bästa dansband vid dansbandsveckan i Malung! 

Det är inte min riktiga bror men min bästa polare Jockes och jag har vuxit upp med honom och följt hans slit att uppnå sin dröm och igår gick den i uppfyllelse. Jag är så stolt och det var magiskt att vara på plats när Charlotta Perelli annonserade att det var "Sannex" som i år fått flest röster. 

 Grattis till finaste grabbarna i Sannex! 

Grattis till finaste grabbarna i Sannex! 

Jag och Jenette var på plats på dansbandsveckan för att dela ut pris i katogorin " årets musiker" .

 Mingelfotograferna hade flugits in från storstan 

Mingelfotograferna hade flugits in från storstan 

Det är alltid lika trevligt att vara på plats och man träffa en mängd bekanta och fina vänner .. På plats var Tony Irving och Cecilia ehrling , det var mysigt träffa dom det var väldigt länge sedan. Till bordet hade jag legenden Torgny "diggiloo diggley"  Söderberg och rockabilly gurun Jon från Top Cats. Båda två sagolika människor och det blev otal skratt till långt fram på småtimmarna . Skratt av rang blev det också tillsammans med Janne Bylund. Tack killar och ett extra tack till hela Top cats som alltid är magiska att hänga med 

 En Top cat och tip topJanne Bylund 

En Top cat och tip topJanne Bylund 

Finaste Elisa Lindström vann igår pris som årets sångerska och det var gott att krama på henne igen igår . Jag tog även en liten svängom med hennes mamma utanför toaletten, vilket var uppskattat. Speciellt det överraskande "dödslyftet".

 Elisa och mamma Lindström . Jag kommer snart och hälsar på i törebeoda. :) 

Elisa och mamma Lindström . Jag kommer snart och hälsar på i törebeoda. :) 

Det var även trevligt att Svenne förgyllde kvällen med att sjunga "Cadillac" och ge mig hjärtlig kram. .

 En legend och en smurf 

En legend och en smurf 

Även Bert Karlsson hade letat sig till Malung och det är ju alltid en upplevelse att slänga sig ini en diskussion med honom :)  

Nu är vi på väg hem.. Träning med en "En dans på rosor" i eftermiddag och ner till Båstad på jobb ikvälll. 

Med kärlek 

Tobias