Fraktar Sarah Dawn Finers mästerverk med livet som insats

I dag vaknade jag upp i paradiset och tog för första gången en dusch i förmiddagssolen och tittade hur solen reflekterades på stadshusets ärgade tak. 

Solen stekte min kropp och sällan har en frukost smakat så gott som på denna terass denna morgon :)  

En kort sväng förbi gymmet och lite mysundervisning på eftermiddagen innan invasionen kom. Tre vänner till oss, från Polen, vällde in över tröskeln. Skämt och sido så är de fantastisk människor och det skall bli magiskt att ha den här på besök under en tid. Mest för att jag redan flytt fältet och är på väg ner till Göteborg :-) 

Jag har på vägen ner åtagit mig ett väldigt viktigt uppdrag .. Jag skall transportera 125 exemplar av Sarah Dawn finers nya platta.  

Jag har mottagit två exklusiva plast påsar som jag nu lovat att skydda med mitt liv under tågresan ner till Göteborg .  

Med så viktigt gods har jag nu stängt av allt vad wordfeud eller candycrush heter, för att enbart hålla ett vaknade öga på påsarna. Ännu har inget försök att stjäla skivorna uppdagats, men jag sitter likt en tarantella på helspänn och tänker ropa med min gällaste röst om någon kommer i närheten av mästerverken. 

Jah håller er ajour om vad som händer under resans gång! 

med kärlek

Tobias  

image.jpg

Always traveling in style