Vi flyttar till Paradiset

Ännu en megadag med hårt jobb inför den stundande premiären ( den 3:e sep ) är till enda. Idag har jag igen gått igenom min egen show. Under de senaste månaderna har jag haft koreografierna till alla tio dansare i huvudet, men nu är det dags att sätt mina egna steg. Det är så skönt att få gå in i träningssalen och bara fokusera på sig själv. Idag har jag knäckt nöten till Thomas Benstems hip hop rutin till Roxettes "The look" . Jag hävdar inte det ser ut som bounce ( ännu ) men idag kändes det mer och mer att det finns en möjlig chans att komma dit.

-Thomas jag lovar att det kommer bli bra på premiären! :-)

I eftermiddag hade vi en kompletterande fotografering för dansarna som vi inte hann med i förra gången hos finaste Karin Törnblom. Som vanligt blev det massa skratt tillsammans och vi lyckades få alla inblandade att se magiska ut på film. 

 Fotografen karin Törnblom, make up av Maria Persson och en glad Björn Törnblom

Fotografen karin Törnblom, make up av Maria Persson och en glad Björn Törnblom

 Maria piffar och jag klär på

Maria piffar och jag klär på

 You go Elisabeth!

You go Elisabeth!


Ikväll har jag och min Tomasz flyttat till paradiset. Vi skall låna våra underbara vänner Johan och Andrés Lägenhet med tillhörande terass i en månad. Vi har precis kommit hit och jag hoppas redan att vi aldrig behöver lämna detta Edens lustgård. Bara att jag kommer duscha naken i morgon ute på terassen tittandes på stadshuset för mig att vibrera av välbehag. :-)

 Paradiset

Paradiset

Imorgon jobbar vi vidare, men jag tror att jobbet i paradiset blir aningen lättare, trots att vi denna fredag väntar en invasion från Polen. 567 av Tomasz vänner är på ingående :-) Vi väntar med spänning. 

 

Med kärlek

 

Tobias