Dagen då min dröm gick i uppfyllelse

För några dagar sedan, efter fem veckors extremt hårda repetitioner tillsammans med mina fantastiska dansare satt jag och såg resultatet av en dröm som jag började drömma för 22 år sedan. Jag satt och såg på när mina kollegor, vänner och fabulösa dansare i ”Move your feet” hade sitt första genomdrag av ”En dans på rosor”.

 

Jag satt i hörnet av den magiska lokalen på Metropol Palais och kände plötsligt hur tårarna började trilla ner på mina kinder. Först var det en ganska stilla gråt, tills det totalt brast för mig och jag satt för mig själv och ulkade i hörnet. Jag grät av total lycka!

 

Det jag såg framför mig var det konkreta resultatet av år med förberedelser, otalet sömnlösa nätter, hårt slit och en vision som jag skapade när jag var 15 år.  Jag kunde inte fatta det? Helt plötsligt fanns drömmen på riktigt och redan där och då var det  såååå mycket bättre än vad jag någonsin kunnat önska mig. Mina dansare är helt magiska och man ser att de också lever ut sina drömmar genom dansen på scenen. Jag kan nu dö lycklig, jag har redan uppnått mitt mål och drömmen har gått i uppfyllelse. Jag struntar i om vi säljer en enda biljett, jag  har min show och ett danskompani som är allt vad jag någonsin vågat hoppas på och mer därtill.

 

Hela kompaniet förenades utmattade i en gemensam gråt av lycka, då vi där och då för första gången vågade tro att detta kommer att fungera och att vi i höst kommer att kunna ge Sverige på en pardansshow i världsklass som vi alla kan vara extremt stolta över.

 

Tusen tack alla inblandade som redan gett mig denna upplevelsen .

Jag älskar er allesamman!

 

Kram Tobias